Ένα βραβείο για τον Λάουντα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ένα βραβείο για τον Λάουντα (pics)
Βραβείο για επίτευγμα ζωής πήρε ο Νίκι Λάουντα στα φετινά Αθλητικά Βραβεία Laureus, με τον Λιούις Χάμιλτον να κάνει την απονομή.

Την τιμητική του είχε ο Νίκι Λάουντα στα φετινά Αθλητικά Βραβεία Laureus, όπου πήρε το βραβείο για επίτευγμα ζωής. Ο Αυστριακός έχει κατακτήσει τρεις τίτλους στη Formula1, όπου συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όντας μη εκτελεστικός πρόεδρος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Mercedes.

Μάλιστα, παραμένει ο μοναδικός πιλότος που έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα τόσο με τη Ferrari όσο και με τη McLaren. Ο 67χρονος παρέλαβε το βραβείο του από τον Λιούις Χάμιλτον, που ήταν στην πρώτη εξάδα για τον Αθλητή της Χρονιάς, τίτλος που πήγε στο Νο1 του τένις στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ωστόσο, παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, αλλά και πολλοί αστέρες από τον κόσμο της F1, όπως ο Μίκα Χάκινεν. Ωστόσο, απουσίαζε ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος... σάρωσε τα βραβεία στο Gala της FIA την περασμένη χρονιά έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!