Αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής Στόνερ η Ducati

Νίκος Τσιώκος
Αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής Στόνερ η Ducati
Το ενδεχόμενο επιστροφής του Κέισι Στόνερ στο Moto GP απέκλεισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ducati, Κλαούντιο Ντομενικάλι επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Σιαμπάτι ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον ομόσταυλο του Λορένθο.

Στο τέλος του 2012 ο Κέισι Στόνερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν απολάμβανε τους αγώνες. Όμως, πέρυσι επέστρεψε στους αγώνες με τη Honda στις 8 Ώρες της Σουζούκα, ενώ φέτος έκανε δοκιμές με την Ducati, γεγονός που δημιούργησε σενάρια επιστροφής του στο Moto GP.

Ωστόσο, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο ο Κλαούντιο Ντομενικάλι, ο οποίος τόνισε ότι είναι χαρούμενος με τη ζωή του. «Ο Κέισι (Στόνερ) ξεκίνησε τη συνεργασία του μαζί μας ως δοκιμαστής. Είναι ιδιαίτερα θετική στιγμή της ζωής του, αφού έχει τρέξει για πολύ καιρό με εξαιρετικά αποτελέσματα δείχνοντας το μεγάλο ταλέντο του, αλλά επίσης είχε και κάποιες δυσκολίες στο να διαχειριστεί τον ρυθμό της ζωής υπό ανταγωνισμό.

Σήμερα είναι ώριμος και πολύ χαρούμενος. Μπορώ με σιγουριά να αποκλείσω ότι θα επιστρέψει στο Moto GP», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Scuderia. Όσο για τον ομόσταυλο του Χόρχε Λορένθο, επανέλαβε τα λόγια του Πάολο Σιαμπάτι ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση. «Αμφότεροι (οι Ιανόνε, Ντοβιζιόζο) αποδεικνύουν ότι είναι ανταγωνιστική. Γι' αυτό θα είναι περίπλοκη επιλογή επειδή και οι δύο έχουν συνεισφέρει στο να μεγαλώσει το πρότζεκτ. Είναι κρίμα που δεν έχουμε τρεις μοτοσικλέτες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!