Ραϊκόνεν: «Ακόμα μπορούμε τον τίτλο»

Ραϊκόνεν: «Ακόμα μπορούμε τον τίτλο»

Ραϊκόνεν: «Ακόμα μπορούμε τον τίτλο»

Ο Κίμι Ραϊκόνεν εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ferrari μπορεί και πάλι να παλέψει για τον τίτλο τονίζοντας την ανάγκη να μειωθούν τα προβλήματα.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κίμι Ραϊκόνεν ότι η Ferrari μπορεί ακόμα να παλέψει για τον τίτλο, παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στους πρώτους αγώνες της σεζόν. Ο Iceman τόνισε την ανάγκη αυτά να μειωθούν και τόνισε ότι μπορεί η Scuderia να βρεθεί μπροστά από τη Mercedes. «Μόνο τρεις αγώνες έχουν περάσει στη σεζόν.

Πολλά μπορούν να συμβούν και θα συμβούν σίγουρα. Απλά πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερους βαθμούς και να μην έχουμε προβλήματα σε κάθε αγώνα. Δεν είμαστε τόσο κακοί από πλευράς ταχύτητας. Όπως και στις κατατακτήριες δοκιμές, έχουμε την ταχύτητα να είμαστε κοντά του (στον Ρόσμπεργκ) χωρίς καθόλου λάθη.

Αν δεν έχεις καθαρούς αγώνας και έχουν αυτοί, τότε δεν υπάρχει τρόπος να τους κερδίσεις. Θα υπάρξουν πίστες, όπου θα είμαστε πιο δυνατοί από εδώ (Σανγκάη) και άλλες φορές θα είναι αυτοί πιο δυνατοί, όμως το βασικό είναι να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και ολόκληρο το πακέτο.

Μετά θα μπορούμε να έχουμε δυνατούς αγώνες και να κερδίζουμε. Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν έχεις προβλήματα, αυτά δε θα βοηθήσουν στο πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει τρεις αγώνες (ο Ρόσμπεργκ), είναι ιδανικό γι' αυτόν, όχι για τους άλλους, όμως το αξίζει και πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά», ανέφερε ο Φινλανδός.

Best of internet