Σιαμπάτι: «Δεν ήταν δύσκολο να πειστεί ο Λορένθο»

Νίκος Τσιώκος
Σιαμπάτι: «Δεν ήταν δύσκολο να πειστεί ο Λορένθο»
Ο Πάολο Σιαμπάτι τόνισε ότι δεν ήταν δύσκολο να πειστεί ο Χόρχε Λορένθο να πάει στην Ducati, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον Ισπανό.

Στην Ducati θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χόρχε Λορένθο, ο οποίος δεν ήταν δύσκολο να πειστεί, όπως δήλωσε ο Πάολο Σιαμπάτι στο Sky Italia. Ο αθλητικός διευθυντής της Scuderia τόνισε ότι κλειδί για να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές ήταν η ανταγωνιστική φετινή μοτοσικλέτα.

«Ξέραμε ότι θέλαμε να υπογράψουμε μ' έναν από τους καλύτερους αναβάτες για να μας δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουμε σ' έναν τίτλο. Αυτή τη σεζόν η μοτοσικλέτα είναι πολύ ανταγωνιστική και αυτό έδωσε τη δυνατότητα οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία. Αυτό ήταν το κλειδί. Θα έλεγα ότι δεν ήταν δύσκολο να πείσουμε τον Χόρχε», είπε, αρχικά.

Όσο για το ποιος θα είναι ο ομόσταυλος του Ισπανού, ο Σιαμπάτι ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση και ότι θα είναι δύσκολη επιλογή, αλλά δεν αποκάλυψε το πότε θα έχουμε κάποια ανακοίνωση για τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή, με την Ducati να έχει να επιλέξει μεταξύ των Αντρέα Ιανόνε και Αντρέα Ντοβιζιόζο.

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Πρώτα θέλαμε να εξασφαλίσουμε την υπογραφή του Λορένθο. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε για να αποφασίσουμε αν θα μείνει ο Ιανόνε ή ο Ντοβιζιόζο. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί και δε θα είναι εύκολη επιλογή. Έχουμε μιλήσει με αμφότερους και δε νομίζω ότι η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον τους θα τους επηρεάσει. Μιλήσαμε με τον Χόρχε και δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο ομόσταυλός του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!