Πτώση, αλλά θετική εμφάνιση για Ρομποτή (pics)

Πτώση, αλλά θετική εμφάνιση για Ρομποτή (pics)

Η Ειρήνη Ρομποτή είχε πτώση στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, όμως η εμφάνισή της μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πτώση, αλλά θετική εμφάνιση για Ρομποτή (pics)

Η μοναδική γυναίκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας είναι η Ειρήνη Ρομποτή. Η 19χρονη συμμετέχει στους «Νέους» με μία Yamaha R3 και στο εσωτερικό Κύπελλο R3 Challenge. Ενώ έκανε έναν καλό πρώτο αγώνα εκκινώντας από την έβδομη θέση και δίνοντας μάχη για την τέταρτη της γενικής κατάταξης και τη δεύτερη του R3 Challenge.

Ωστόσο, στον έβδομο γύρο είχε πτώση και εγκατέλειψε την προσπάθειά της, όμως η εμφάνισή της μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Έτσι, θα ξεκινήσει προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις Σέρρες στις 15 Μαΐου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για την Ρομποτή στον αγώνα

Θετική εμφάνιση – παρά την πτώση – για την Ρομποτή

Η Ειρήνη Ρομποτή, η μοναδική γυναίκα στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, είχε μια καλή παρουσία στο πρώτο αγώνα της χρονιάς που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου στην πίστα της Τρίπολης. Η 19χρονη οδηγός συμμετέχει στην κατηγορία “Νέων” με μια Yamaha R3 και μαζί στο εσωτερικό Κύπελλο R3 Challenge.

Ξεκίνησε από την 7η θέση του σχηματισμού εκκίνησης, αλλά στον πρώτο γύρο του αγώνα έχασε μια θέση, γεγονός που την καθυστέρησε σε σχέση με τους συναθλητές της που έδιναν τη μάχη για την 4η θέση της γενικής κατάταξης και την 2η για το R3 Challenge. Στους επόμενους γύρους οδήγησε πάρα πολύ δυναμικά, βελτιώνοντας σημαντικά τους χρόνους που είχε πετύχει στις δοκιμές και πλησιάζοντας με γρήγορο ρυθμό το γκρουπ που ήταν μπροστά της.

Όμως μια πτώση στον 7ο γύρο του αγώνα σήμανε το τέλος της προσπάθειας, ευτυχώς χωρίς κάποιο τραυματισμό.

Κρατώντας τα θετικά που ήταν ο καλός ρυθμός και οι σωστές ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, η Ειρήνη ήδη ετοιμάζεται με την ομάδα Pierrakos Racing για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην πίστα των Σερρών στις 15 Μαΐου. Χορηγοί της προσπάθειας είναι τα κράνη SHARK, το σχολείο οδήγησης Riding School και οι υπηρεσίες ασφαλείας CBI Security Hellas.

«Δεν είμαι μακριά από τους πρώτους»

Μετά το τέλος της προσπάθειάς της, δήλωσε πως δε βρίσκεται μακριά από τους πρώτους και εμφανίστηκε αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας. «Αγόρασα οικόπεδο στην Κ1, όπως λέμε αστειευόμενοι στους αγώνες, αλλά το πουλάω! Κρατώ τα θετικά από τον αγώνα της Τρίπολης, που μόνο την Κυριακή οδήγησα όπως έπρεπε και κοιτάζω μπροστά έτοιμη για την επόμενη προπόνηση.

Δεν είμαι μακριά από τους πρώτους και νομίζω ότι στις Σέρρες και τα Μέγαρα θα έχω την ευκαιρία να δώσω μάχες για αρκετά καλύτερες θέσεις. Αν και ήμουν αγχωμένη πριν τον αγώνα, είδα πολλούς θεατές να μου εύχονται καλή επιτυχία και τους ευχαριστώ, όπως και όλους όσους βρέθηκαν στην πίστα για να δουν τις προσπάθειές μας», ήταν τα λόγια της.

Best of internet