Κατά των νέων κανονισμών ο Βολφ

Νίκος Τσιώκος
Κατά των νέων κανονισμών ο Βολφ
Ο Τότο Βολφ τάχθηκε κατά της εφαρμογής των νέων κανονισμών στη Formula1 από το 2017 τονίζοντας πως δε χρειάζεται να αλλάξουν οι τωρινοί.

Παράλληλα με τη φετινή σεζόν, οι ομάδες της Formula1 θα πρέπει να δουλέψουν πάνω στο 2017, όταν θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα εφαρμοστούν οι νέοι που θα αλλάξουν πολλά στο τεχνικό κομμάτι. Ωστόσο, ο Τότο Βολφ πιστεύει ότι αυτό δε χρειάζεται να γίνει, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα motorsport.com. «Δεν υπάρχει τίποτα να πουλήσουμε.

Δεν υπάρχει πρόταση για πώληση σε αυτούς τους νέους κανονισμούς κατά τη γνώμη μου. Θα έπρεπε να αφήσουμε ήσυχους τους κανονισμούς. Θα ήταν πιο καλά έτσι. Ακόμα κι αν είναι άβολο για τον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων που έχουμε πολλούς αγώνες και τα δύο πρωταθλήματα, όσο περισσότερο κρατήσεις σταθερούς τους κανονισμούς, τόσο περισσότερο θα συγκλίνει η απόδοση μεταξύ όλων.

Και αυτό είναι που ακριβώς συμβαίνει τώρα. Τα κέρδη είναι πιο μικρά, καθώς ερχόμαστε στα ίσια μας και οι άλλες ομάδες κάνουν μεγαλύτερα βήματα. Οπότε, πιστεύω ότι έχουμε μία ιδανική κατάσταση με ωραίους αγώνες», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!