Μια BMW M με δύο τροχούς

Γιώργος Βαρίνος
Μια BMW M με δύο τροχούς
Θα περίμενε κανείς να είναι μοτοσικλέτα, αλλά το BMW Cruise M και μάλιστα σε έκδοση Limited Edition είναι… ποδήλατο.

Μπορεί η ΒMW να είναι μια ιστορική φίρμα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, που φέτος μάλιστα γιορτάζει τα 100 χρόνια από τη δημιουργία της, αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως, επίσης, κατασκευάζει ποδήλατα κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής τα τελευταία… 60 χρόνια.

Η πιο πρόσφατη δημιουργία της είναι σίγουρα εξόχως εντυπωσιακή –και πώς να μην είναι αφού αποτελεί φόρο τιμής για το λανσάρισμα της M2 Coupe και φυσικά φέρει το πολύ «βαρύ» λογότυπο M.

Βαμμένο στο ειδικό μπλε χρώμα της M2 Coupe, το Cruise M είναι ένα ποδήλατο trekking με έμφαση στο χαμηλό βάρος. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου ενώ ο άξονας της σέλας είναι από ίνες άνθρακα. Τροχοί 28 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης, 30 ταχύτητες και υδραυλικά φρένα της κορυφαίας Shimano συνθέτουν ένα εξαιρετικό πακέτο απόδοσης, με ταχύτητα και αντοχή για κάθε είδους έδαφος.

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής στο ειδικό μπλε χρώμα είναι αριθμημένη με ειδικές πλακέτες, ενώ στην ίδια σειρά υπάρχει μια έκδοση με ηλεκτρική υποβοήθηση, το Cruise M, το απλό Cruise και μια παιδική έκδοση.

Η έκδοση των ενηλίκων διατίθεται με σκελετό τριών διαστάσεων, Small/Medium/Large και οι τιμές ξεκινούν από τα 450€ για την παιδική έκδοση, ανεβαίνουν στα 995€ για την απλή ενηλίκων, ενώ τα Cruise M και Cruise M Limited Edition έχουν κόστος 1.200 και 1.400€ αντίστοιχα. Το ηλεκτρικό μοντέλο της γκάμας κοστίζει 3.100€, τιμές απόλυτα λογικές αν κριθούν υπό το πρίσμα της κορυφαίας ποιότητάς τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!