Χάμιλτον: «Δεν οφείλω τίποτα στην Formula 1»

Χάμιλτον: «Δεν οφείλω τίποτα στην Formula 1»

Χάμιλτον: «Δεν οφείλω τίποτα στην Formula 1»

Ο Βρετανός οδηγός πιστεύει ότι εκείνος είναι ο οδηγός που προσπαθεί περισσότερο, ώστε να «διαφημίζει» την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Λιούις Χάμιλτον, πιστεύει ότι δεν οφείλει κάτι στην Formula 1 και δεν μετανιώνει για τίποτα, καθώς όπως ο ίδιος λέει, έχει δώσει «αίμα, ιδρώτα και δάκρυα» ώστε να κάνει το σπορ πιο δημοφιλές. «Βασικά, διαφημίζω την F1 περισσότερο από οποιοσδήποτε άλλος» είπε σε συνέντευξή του στο CNN Και πρόσθεσε: «Έχω κάποιους απίστευτους οπαδούς και τους δίνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ ώστε να έχουν κίνητρο. Είμαι στην F1 10 χρόνια, αγαπάω το άθλημα». 

Επίσης, ο Βρετανός οδηγός δεν αισθάνεται ότι οι οδηγοί έχουν ισχυρό λόγο στις αποφάσεις, καθώς λέει ότι όλα ελέγχονται από τους ιδιοκτήτες. Συγκεκριμένα, είπε: «Οι οδηγοί θα έλεγα ότι έχουν πολύ, πολύ, πολύ αδύναμο λόγο στην F1. Δεν νομίζω ότι είναι φάουλ, ούτε είπα ότι είναι λάθος. Είναι μια επιχείρηση, τα χρήματα είναι η δύναμη, τα χρήματα ορίζουν τις καταστάσεις και οι άνθρωποι του σπορ παίρνουν τις αποφάσεις». 

Best of internet