Η Volvo εξασφαλίζει το όφελος απόσυρσης

Η Volvo εξασφαλίζει το όφελος απόσυρσης

Για αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν έως 31 Μαΐου, η σουηδική εταιρεία εξασφαλίζει μεγάλο όφελος όποτε κι αν έρθουν στη χώρα μας. 

Η Volvo εξασφαλίζει το όφελος απόσυρσης

Καθώς η παράταση του μέτρου της απόσυρσης έχει πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα, η Volvo έρχεται να εγγυηθεί το όφελος απόσυρσης για όλες τις νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31/5 ανεξάρτητα από το χρόνο άφιξης και εκτελωνισμού του αυτοκινήτου. Μάλιστα, το εγγυημένο όφελος απόσυρσης συνδυάζεται με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα, αυξάνοντας σημαντικά το συνολικό όφελος για τον αγοραστή. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας και συγκεκριμένα τα V40, S60, V60 καθώς και τις Cross Country εκδόσεις τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του  Volvo V40 Cross Country Τ3 Auto Kinetic με το νέο κινητήρα 1.498 κ.εκ., 152 ίππων. Με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής 26.700 €, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει όφελος απόσυρσης 1.320 € και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα της Volvo Car Hellas η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 22.900 €.

Το Volvo S60 T3 Auto Kinetic με τον ίδιο κινητήρα, έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 27.900 €. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 € και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 23.500 €.

Σημειώνεται ότι και τα δύο μοντέλα διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό το νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, αποτελώντας κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία τους με ιδιαίτερα προσιτό κόστος. 

Best of internet