Σε τι συμφωνούν οι υπερήρωες; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Σε τι συμφωνούν οι υπερήρωες; (video)
Κλασικός ο Κάπτεν Αμέρικα,high tech ο Άιρον Μαν. Και οι δύο όμως δείχνουν την προτίμησή τους σε μια μάρκα αυτοκινήτων.

Στη νέα ταινία Captain America: Civil War, οι εκδικητές υπέρ ήρωες μπορεί να έρχονται σε αντίθεση, αλλά και πάλι ενώνονται για να σώσουν τον κόσμο. Ένα ακόμα κοινό τους, είναι η αγάπη τους για τα γρήγορα και τεχνολογικά προηγμένα οχήματα, που τους δίνουν τη δυνατότητα να διαφεύγουν από κυνηγητά όπως αυτό του video.

Στη νέα ταινία φαντασίας και δράσης που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 6 Μαΐου ο Κάπτεν Αμέρικαν που τον υποδύεται ο Κρις Έβανς θα οδηγεί το κορυφαίο SQ7 της Audi, ενώ ο Άιρον Μαν που φυσικά θα είναι και πάλι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, δεν αποχωρίζεται στο αγαπημένο του R8. Ένα νέο A4 θα είναι το όχημα της πράκτορα 13 Έμιλι Βανκάμπ, ενώ ένα A7 θα οδηγεί ο Ζίμο ή κατά κόσμον Ντάνιελ Μπριλ. Ο Μαύρος Πάνθηρας που τον υποδύεται ο Τσάντγουικ Μπόζμαν, θα οδηγεί ένα πρωτότυπο της γερμανικής μάρκας, το Prologue Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2014.

Εντυπωσιακά κυνηγητά και πολλές καταστροφές αυτοκινήτων είναι φυσικά μέσα στο πρόγραμμα της ταινίας, μια γεύση από τα οποία μπορούμε να πάρουμε στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!