Χρίζουν φαβορί για τον τίτλο τον Ρόσμπεργκ

Νίκος Τσιώκος
Χρίζουν φαβορί για τον τίτλο τον Ρόσμπεργκ
Μετά το απόλυτο νικών στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, οι μπούκερ χρίζουν φαβορί τον Νίκο Ρόσμπεργκ για την κατάκτηση του τίτλου στη Formula1.

Κανείς δεν περίμενε να δει τον Νίκο Ρόσμπεργκ τρεις φορές νικητή στους πρώτους αγώνες της σεζόν. Ο Γερμανός ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε το 2015 και με το πέρας των τριών πρώτων Γκραν Πρι έχει προβάδισμα 36 βαθμών από τον δεύτερο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δεν έχει αρχίσει και τόσο καλά το πρωτάθλημα της Formula1 για το 2016.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό ανάγκασε τους μπούκερ να χρίσουν τον Ρόσμπεργκ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ήταν ο Χάμιλτον πριν από την πρεμιέρα της σεζόν και στους πρώτους αγώνες.

Συγκεκριμένα, το espn επικαλείται την στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο bet365, όπου οι αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου είναι αυτή τη στιγμή στο 1.66 για τον Ρόσμπεργκ, στο 2.37 για τον Χάμιλτον, στο 13.00 για τον Σεμπάστιαν Φέτελ και στο 101.00 για τον Κίμι Ραϊκόνεν. Πάντως, αυτό είναι λογικό, με δεδομένο ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει χάσει το πρωτάθλημα ο οδηγός που έχει κερδίσει τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!