«Πατάει» Ευρώπη το αγροτικό της Fiat

Πέτρος Πιτσίνης
«Πατάει» Ευρώπη το αγροτικό της Fiat
Η αγορά των Pick-Up της Γηραιάς Ηπείρου θα εμπλουτιστεί σύντομα με ακόμη ένα μοντέλο, καθώς από το Μάιο θα διατίθεται και η πρόταση της Fiat στην αντίστοιχη κατηγορία.

Το Fiat Fullback είναι το «αγροτικό» της Ιταλικής εταιρείας, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα Mitsubishi L200 με άλλα σήματα και σχεδιασμό. Το νέο μοντέλο θα ξεκινήσει τη διάθεσή του στην Ευρώπη από τον ερχόμενο μήνα και το μόνο που μένει, είναι να μάθουμε τις επίσημες τιμές του. Ο κινητήρας που αναλαμβάνει την κίνησή του είναι ένας ντίζελ των 2.4 λίτρων και θα προσφέρεται σε δύο παραλλαγές ιπποδύναμης, με 150 και 180 άλογα.

Το μηχανικό σασμάν των έξι σχέσεων θα είναι στάνταρ, ενώ για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει και ένα αυτόματο πεντάρι. Η βασική έκδοση σε ορισμένες αγορές θα είναι δικίνητη και οι ακριβότερες θα φέρουν τετρακίνηση, ενώ οι διαστάσεις του είναι 5.285 χλστ μήκος, 1.815 χλστ. πλάτος και 1.780 χλστ. ύψος, με ωφέλιμο φορτίο 1.045 κιλά. Βάσει των τελευταίων, το μοντέλο έχει ουσιαστικά απέναντί του το νέο Nissan Navara NP300, το Ford Ranger, το Toyota Hilux και το Volkswagen Amarok.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!