Έφτασε στην Ελλάδα η Alfa Romeo Giulietta

Πέτρος Πιτσίνης
Έφτασε στην Ελλάδα η Alfa Romeo Giulietta
Η ανανεωμένη έκδοση του μικρομεσαίου της Alfa Romeo ξεκίνησε να διατίθεται και στη χώρα μας, με περισσότερους συνδυασμούς κινητήρων-κιβωτίων και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Η Alfa Romeo Giulietta ανανεώθηκε για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις επιλογές των μικρομεσαίων μοντέλων, όντας πιο πλήρης και φρέσκια αισθητικά. Στο εξωτερικό συναντάμε νέα μάσκα με μαύρες λεπτομέρειες, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης και καινούργια σχέδια στις ζάντες 16, 17 και 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο είναι και πάλι λίγες, με το ταμπλό να έχει μαύρο ματ χρώμα, μαύρα ένθετα θυρών και κεντρικού τούνελ, νέο λογότυπο της Alfa Romeo στο τιμόνι και επιπλέον επιλογές στις ταπετσαρίες.

Η γκάμα κινητήρων της νέας Giulietta περιλαμβάνει δύο ντίζελ σύνολα και τέσσερα βενζίνης. Στην πρώτη κατηγορία, έχουμε τον 1.6 JTDM των 120 ίππων με χειροκίνητο σασμάν ή αυτόματο TCT και τον 2.0 JTDM των 175 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με το TCT. Στα μοτέρ βενζίνης, υπάρχουν οι εξής προτάσεις: 1.4 τούρμπο με 120 ίππους, 1.4 τούρμπο MultiAir με 150 ίππους, 1.4 τούρμπο MultiAir με 170 ίππους και το κιβώτιο TCT και 1.75 τούρμπο με 240 άλογα και το αυτόματο σασμάν TCT.

Αλλαγές έχουμε και στο σύστημα infotainment του μοντέλου, με σημαντικές προσθήκες που το αναβαθμίζουν αισθητά. Συγκεκριμένα, το U-Connect εξελίσσεται και σε συνεργασία με τις εταιρείες Harman, Here Auto και Continental δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε συγκεκριμένες σελίδες του διαδικτύου, μέσω ενός smartphone.

Οι τιμές της νέας Alfa Romeo Giulietta ξεκινούν από τα 18.790€ για τα σύνολα βενζίνης και τα 21.590€ για τα αντίστοιχα ντίζελ, συμπεριλαμβανομένης προωθητικής ενέργειας με χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 7,85% και του νέου οφέλους της απόσυρσης. Επίσης, υπάρχουν πολλά δελεαστικά σύγχρονα χρηματοδοτικά προγράμματα και επιπλέον, το αυτόματο κιβώτιο TCT για τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 JTDM με τους 120 ίππους θα διατίθεται χωρίς χρέωση, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!