Μεγάλο ενδιαφέρον στο 2ο αγώνα Rotax Max Challenge

TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KART ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ

Μεγάλο ενδιαφέρον στο 2ο αγώνα Rotax Max Challenge

Μεγάλο ενδιαφέρον στο 2ο αγώνα Rotax Max Challenge

Με 54 συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ο 2ος Αγώνας Rotax Max Challenge.

Σε εορταστικό κλίμα που σχηματίστηκε από την καλή διάθεση όλων, εξελίχθηκε η ημέρα με κυρίαρχο στοιχείο του Αγώνα την ταχύτητα και την αυξημένη αδρεναλίνη που προσέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες οδηγοί. Σε όλες τις κατηγορίες το θέαμα ήταν πλούσιο, κρατώντας στα ύψη το ενδιαφέρον όσων παρευρέθησαν στην πίστα καρτ των Μεγάρων και παρακολούθησαν τις ιδιαίτερες μάχες που δόθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Στην κατηγορία Micro, με τον αξιοσημείωτο αριθμό των 16 μικρών οδηγών, την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ανδρέας Δεβετζόγλου, από την Abloy Team, τη δεύτερη θέση, ο Γιάννης Λάντζης από την Chatzis Racing Team και στην πρώτη θέση του βάθρου, ανέβηκε ο Τιμόθεος Δημητρίου, από την Speed Force Team.

   Στην κατηγορία Junior, την τελική τριάδα σχημάτισε ο Mehmet Mert Dalkiran, από την PRT Motorsport Team, στην 3η θέση της κατάταξης, ο Νικόλας Δημητρίου, από την Speed Force Team, στην 2η θέση και ο Σωτήρης Αθανασόπουλος, από την Chatzis Racing Team, στην 1η θέση της τελικής κατάταξης.

   Στην κατηγορία Senior Max, με 14 οδηγούς και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οδήγηση,  στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε, ο Γιώργος Καρακούλας, από την Kartworks Team, στη δεύτερη θέση, ο Φίλιππος Καλέσης, από την PRT Motorsport Team και στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε, ο Χρήστος Σαγανάς, από την Zorri Motorsport Team. Στην κατηγορία Max Masters, υποκατηγορία της Max με οδηγούς άνω των 32 ετών, την 3η θέση κατέκτησε ο Χρήστος Παπαχριστόπουλος, από την Praga Zahos Karting, τη δεύτερη θέση ο Απόστολος Παρασχούδης, από την Cosmos Rally Team και ο Μάνος Αχλαδής, από την GSR Team.

   Στην κατηγορία DD2 και μετά την καρό σημαία, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, από την Rally Art Technology Team, στην δεύτερη θέση ο Μηνάς Μπενής, από την CRG Hellas Team και στην πρώτη θέση τερμάτισε, ο Δημήτρης Βασιλέρης, από την PRT Motorsport Team. Στην κατηγορία DD2 Masters, υποκατηγορία της DD2 με οδηγούς άνω των 32 ετών, στην 3η θέση τερμάτισε, ο Γιώργος Βασιλόπουλος, από την PRT Motorsport Team, στην 2η θέση, ο Σταύρος Κοντός από την CRG Hellas Team και στην 1η θέση τερμάτισε, ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, από την Rally Art Technology Team.

   Στον 2ο Αγώνα Rotax Max Challenge συμμετείχαν οδηγεί και ομάδες από πολλές πόλεις της χώρας, όπως από την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Πάτρα, την Καλαμάτα αλλά και από την Τουρκία!!

Best of internet