Γκροζάν: «Τα χειρότερα γενέθλια»

Πέτρος Πιτσίνης
Γκροζάν: «Τα χειρότερα γενέθλια»
Ο Ελβετός οδηγός της Haas σήμερα έγινε 30 ετών και κατηγόρησε τον Μάρκους Έρικσον για το ατύχημά τους, που είχε ως αποτέλεσμα τη ζημιά του μονοθεσίου του στην αρχή του αγώνα.

Ο Μάρκους Έρικσον της Sauber είναι ο λόγος που ο Γκροζάν ήταν εκνευρισμένος στο τέλος του αγώνα, καθώς όπως υποστηρίζει ο τελευταίος, αυτός ευθύνεται για την επαφή τους στην αρχή του αγώνα. Η μικρή ζημιά του μονοθεσίου του Ελβετού προφανώς και «έριξε» την απόδοσή του, αφού από 14ος που ξεκίνησε, κατέληξε στη 19η θέση. Ο Γκροζάν μετά τον αγώνα, είπε: «Ήταν τα χειρότερα γενέθλια. O βλάκας ο Έρικσον με χτύπησε στη στροφή 1 και έσπασε η εμπρός αεροτομή μου. Δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε τίποτα, νομίζω ότι απλά θα πρέπει να ανοίξει τα μάτια του».

Μάλιστα, ο Ρομάν Γκροζάν μετά την επαφή, είπε ότι το αυτοκίνητό του δεν «κρατούσε» καλά. «Η ισορροπία του μονοθεσίου ήταν καταστροφική μέχρι το τέλος. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε από εκεί που είμασταν πριν, εδώ που είμαστε τώρα, χωρίς λόγο. Τέτοια Σαββατοκύριακα μπορούν όμως να αποδειχθούν και θετικά, με την έννοια ότι μπορείς να καταλάβεις αρκετά πράγματα» είπε ο Ελβετός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!