Απογοητευμένος ο Μαρκιόνε από τη Ferrari

Πέτρος Πιτσίνης
Απογοητευμένος ο Μαρκιόνε από τη Ferrari
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε αποκάλυψε ότι ο Σέρτζιο Μαρκιόνε δεν ικανοποιήθηκε από την απόδοση της Ferrari στο Γκραν Πρι της Κίνας.

Ο CEO του FCA Group, Σέρτζιο Μαρκιόνε, δεν είναι ευχαριστημένος με όσα είδε στην Κίνα, πιστεύοντας ότι η Ferrari έχει περιθώρια βελτίωσης. Παρά το γεγονός ότι έχει μονοθέσιο που μπορεί να ανταγωνιστεί ευθέως τη Mercedes, η Ferrari δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Ρόσμπεργκ φέτος, που κατέχει το απόλυτο με 3 στα 3. Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, είπε για τον Μαρκιόνε: «Γνωρίζει από μηχανοκίνητο αθλητισμό, οπότε φυσικά δεν είναι χαρούμενος. Όπως και εγώ. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε με την ομάδα, ούτε με το μονοθέσιο. Όταν τα πράγματα γίνονται έτσι πρέπει να το αποδεχθείς, όμως δεν μπορεί να είναι χαρούμενος. Πάντως αν ήταν χαρούμενος, θα αναρωτιόμουν: είναι πραγματικός πρόεδρος αυτός;».

Στη συνέχεια, ο Αριβαμπένε σχολίασε τις θέσεις που τερματίζουν οι οδηγοί της ομάδας, που παρά το γεγονός ότι είναι πάντα στο βάθρο, είπε: «Έχουμε κάτσει σε όλα τα σκαλιά του βάθρου και είναι καλύτερα να κάθεσαι στο ψηλότερο. Έχουμε κακή τύχη μέχρι τώρα; Φυσικά και είναι ενοχλητικό να συμβαίνουν συνέχεια πράγματα ενώ ξέρεις ότι έχεις ένα καλό αυτοκίνητο. Αλλά κυρίως πρέπει αργά ή γρήγορα -ελπίζω γρήγορα- να έρθει η ώρα που θα κάτσουμε στο πρώτο σκαλί. Το μονοθέσιο είναι καλό και το αποδείξαμε για άλλη μια φορά και σήμερα, οπότε γυρνάμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά, με λίγο πιο θετική διάθεση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!