Ρικιάρντο: «Ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου»

Ρικιάρντο: «Ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου»

Ρικιάρντο: «Ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου»

Το Γκραν Πρι της Κίνας ήταν καλό όσο κανένα άλλο για τον πιλότο της Red Bull, αλλά όπως ο ίδιος αναφέρει, ήταν πραγματικά άτυχος.

O Ρικιάρντο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και έμεινε στην τέταρτη θέση, όμως ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Ο οδηγός της Red Bull είπε χαρακτηριστικά: «αυτός ήταν ο καλύτερος αγώνας της καριέρας μου», όμως ήρθε αντιμέτωπος με την τύχη που δεν τον άφησε να διεκδικήσει μια υψηλότερη θέση. 

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Έχασα ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν ήταν στο χέρι μας. Όποια ευκαιρία μπορούσα την αξιοποίησα και ήμουν απλώς άτυχος. Εννοείται ότι ο Ρόσμπεργκ είχε τη στρατηγική υπέρ του και πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα φτάσει τη δεύτερη θέση. Δεν λέω ότι θα κέρδιζα, γιατί ο Ρόσμπεργκ ήταν πολύ δυνατός, η δεύτερη ήταν ένας εφικτός στόχος. Αν ξεχάσουμε τις άτυχες στιγμές (που τον έστειλαν στα πιτς), νομίζω ότι από την πλευρά μου έκανα το 10 στα 10. Μάζεψα τη διαφορά, έσκυψα το κεφάλι μου, κάναμε καλά πιτ στοπ και πίεζα μέσα στην πίστα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον αγώνα μου, πιθανώς να ήταν ο καλύτερος μέχρι σήμερα». 

Best of internet