Αριβαμπένε: «Αυτοί είναι οι αγώνες, δεν είναι Monopoly»

Πέτρος Πιτσίνης
Αριβαμπένε: «Αυτοί είναι οι αγώνες, δεν είναι Monopoly»
O Επικεφαλής της Ferrari αρνείται να κατηγορήσει τον Κβιάτ για την επαφή που είχε ο Κίμι Ραϊκόνεν με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, λέγοντας ότι ήταν ένα φυσιολογικό περιστατικό, στο πλαίσιο του αγώνα.

O Μαουρίτσιο Αριβαμπένε δικαιολόγησε κατά κάποιο τρόπο τον Κβιάτ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι σωστό να δείχνεις κάποιον με το δάχτυλο». Το περιστατικό ξεκινάει από τη στιγμή που ο Ρώσος οδηγός μπαίνει πολύ γρήγορα σε μια στροφή και αιφνιδιάζει τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Αυτό ώθησε τον Γερμανό να στρίψει απότομα το τιμόνι του και να έρθει σε επαφή με τον ομόσταυλό του, τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Ferrari πιστεύει ότι ο Κβιάτ δεν έφταιγε σε τίποτα. Σε συνέχεια των δηλώσεών του, είπε: «Ο Κβιάτ έτρεχε τον αγώνα του και μπήκε στη στροφή με μεγάλη ταχύτητα, όπως είναι λογικό. Θεωρώ ότι ο Σεμπάστιαν και ο Κίμι έκαναν ακριβώς το ίδιο. Φυσικά, όταν θες να αμυνθείς και να υπερασπιστείς τη θέση σου αλλάζεις λίγο την πορεία σου για να αποφύγεις τα χειρότερα, όμως δυστυχώς ήταν εκεί ο Κίμι. Αυτοί είναι οι αγώνες, δεν είναι Monopoly».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!