Έξαλλος ο Φέτελ με τον Κβιάτ

Γιώργος Βαρίνος
Έξαλλος ο Φέτελ με τον Κβιάτ
Ο Γερμανός χαρακτήρισε «ντροπή» τη συμπεριφορά του Κβιάτ, εξαιτίας της οποίας είχε επαφή με την άλλη Ferrari του Ραϊκόνεν και δήλωσε δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα.

Στον Κβιάτ απέδωσε ο Φέτελ την ευθύνη της σύγκρουσης του μονοθεσίου του με τη Ferrari του Ραϊκόνεν. Ο Γερμανός ήταν οργισμένος με τον πιλότο της Red Bull, επειδή θεώρησε ότι μπήκε υπερβολικά γρήγορα στη στροφή και τον ανάγκασε να πέσει πάνω στον Ραϊκόνεν προκειμένου να τον αποφύγει.

«Μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στον μοναδικό ελεύθερο χώρο. Αιφνιδιάστηκα πολύ και έπρεπε να στρίψω το τιμόνι. Αυτό είναι ντροπή. Κανένας δεν θέλει να δει δύο αυτοκίνητα της ίδιας ομάδας σε μία σύγκρουση. Δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα», υποστήριξε ο Φέτελ που τερμάτισε δεύτερος μπροστά από τον Κβιάτ.

Ο Ρώσος έδωσε ωστόσο τη δική του εκδοχή λέγοντας, ότι «είδα μόνον ένα αυτοκίνητο. Είναι δύσκολο, να τα δεις όλα. Καταλαβαίνω τον Σεμπάστιαν, όμως μία τέτοια κίνηση μπορεί να με ανεβάσει στο βάθρο. Θα συνεχίσω να οδηγώ έτσι στους αγώνες. Ήταν δίκαιη η κίνηση στον Φέτελ. Δεν είχαμε επαφή, δυστυχώς για εκείνον ήταν στην άλλη πλευρά ο Κίμι. Για μένα ήταν λογική κίνηση και εξαργυρώθηκε με ένα βάθρο».

Ανάλογες δηλώσεις με τον Φέτελ έκανε και ο Σέρτζιο Μαρκιόνε στον τηλεοπτικό σταθμό Sky. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ferrari, «η εκκίνηση ήταν τραγική. Δεν μπορούμε να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τον αγώνα. Τα αυτοκίνητα θα είχαν πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα, αν δεν είχε υπάρξει αυτή η σύγκρουση. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!