Χέμπερι: «Ποικιλία τακτικών»

Χέμπερι: «Ποικιλία τακτικών»

Λόγο για ποικιλία τακτικών, αλλά και για πιθανές στρατηγικές νίκες τριών πιτ στοπ, έκανε ο Πολ Χέμπερι ενόψει του αγώνα της Σανγκάης.

Χέμπερι: «Ποικιλία τακτικών»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι στρατηγικές που θα ακολουθήσουν οι ομάδες στον αγώνα της Σανγκάης. Μάλιστα, υπάρχει και μία εναλλακτική που θέλει την εκκίνηση με τη μαλακή γόμα, όπως θα πράξει ο Νίκο Ρόσμπεργκ, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που είναι πίσω του.

Σε αυτή αναφέρθηκε ο Πολ Χέμπερι ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17/4), ο οποίος έκανε λόγο για ποικιλία τακτικών, αλλά και για πιθανές στρατηγικές νίκης τριών πιτ στοπ. «Η βροχή το πρωί έδωσε μία διαφορετική διάσταση στη δράση σήμερα περιπλέκοντας τη στρατηγική σ' έναν ήδη πολύπλοκο αγώνα στερώντας από τις ομάδες στεγνές δοκιμές πριν τις κατατακτήριες.

Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που είδαμε τις σημερινές κατατακτήριες να είναι τόσο γεμάτες σε δράση, με κάποια συμβάντα που ανακάτωσαν το γκριντ γι' αύριο, καθώς επιστρέψαμε στο προηγούμενο σύστημα. Η πολύ μαλακή γόμα ξεκάθαρα έχει προβάδισμα ταχύτητας εδώ, αλλά υπάρχει μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική στρατηγική με εκκίνηση με τη μαλακή γόμα, όπως θα κάνει ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Υπάρχουν πιθανές στρατηγικές νίκης τριών πιτ στοπ για τον αγώνα. Οι ομάδες θα πρέπει να είναι αντιδραστικές, οπότε περιμένουμε να δούμε μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τακτικών στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Pirelli.

Best of internet