Δείχνει τα δόντια του το Focus RSRX (video)

Δείχνει τα δόντια του το Focus RSRX (video)

Δείχνει τα δόντια του το Focus RSRX (video)

To «τέρας» των 600 ίππων της Ford για το πρωτάθλημα Rally Cross ξεδιπλώνει τη δύναμή του στις πρώτες δοκιμές επί πορτογαλικού εδάφους.

Μια πολύ δυνατή γεύση από τις δοκιμές του νέου της αγωνιστικού για το πρωτάθλημα Rally Cross του 2016, μας δίνει η Ford. Μετά το Fiesta της περασμένης χρονιάς φέτος θα συμμετέχει με το Focus RSRX, το οποίο για την περίσταση αποδίδει την εξωφρενική ισχύ των 600 περίπου ίππων και ροπή 900 Nm.

Με σκοπό να σπάσει την πρωτοκαθεδρία των Γάλλων του γκρουπ PSA (Citroen και Peugeot), η Ford για φέτος ρίχνει στη μάχη, εκτός από τον 4ο στο περσινό πρωτάθλημα Αντρέας Μπάκερουντ, τον πασίγνωστο Αμερικανό «δεξιοτέχνη», drifter και οδηγό αγώνων Κεν Μπλοκ.

Οι πρώτες δοκιμές του θηριώδους Focus πραγματοποιήθηκαν στην πίστα της Πορτογαλίας Μονταλέγκρε, όπου ήδη ξεκίνησε και ο πρώτος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rally Cross. Τα εντυπωσιακά πλάνα δείχνουν ακριβώς τον τρόπο που συναγωνίζονται και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία έχουν μικρούς περιορισμούς και γι’ αυτό οι ιπποδυνάμεις τους προσεγγίζουν τους 600 ίππους. Απολαύστε, λοιπόν, υπεύθυνα. 

Ford Focus RS RX First Test

Best of internet