«The Story of a Dream»: Το κόμικ του Μάρκεζ για τη ζωή του

Νίκος Τσιώκος
«The Story of a Dream»: Το κόμικ του Μάρκεζ για τη ζωή του
Ο Μαρκ Μάρκεζ παρουσίασε το κόμικ για τη ζωή του με τίτλο «Marc Marquez: The Story of a Dream», με στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά να ακολουθήσει τα βήματά του.

Ένα κόμικ για τη ζωή του δημιούργησε και παρουσίασε ο Μαρκ Μάρκεζ. Αυτό έχει τίτλο «Marc Marquez: The Story of a Dream», μέσω του οποίου διηγείται τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι και το σήμερα που έχει δύο τίτλους στην κατοχή του. Επίσης, σε αυτό υπάρχουν ιστορίες απ' όταν ήταν πιτσιρικάς και έκανε τα πρώτα του βήματα, που είναι λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό.

Ακόμη, το εν λόγω κόμικ περιλαμβάνει πολλά ανέκδοτα και διάφορα κεφάλαια της ζωής του εντός και εκτός πίστας. «Το κόμικ εστιάζει περισσότερο στην παιδική μου ηλικία και από εκεί ξεκινάει η δημιουργία κάθε πρότζεκτ. Κατά τη διάρκεια της παιδικής σου ηλικίας κάνεις τα πρώτα σου βήματα και στην περίπτωσή μου τα έκανα στις μοτοσικλέτες.

Χάρη στην οικογένειά μου πέτυχα το όνειρό μου, το οποίο ήταν να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό που ελπίζω είναι ότι κάποιο αγόρι ή κορίτσι μπορεί να εμπνευστεί από το κόμικ. Υπάρχουν τέσσερις ή πέντε στιγμές που σημαδεύουν την καριέρα ενός αναβάτη, ειδικά στην αρχή, και αυτές αντικατοπτρίζονται στο κόμικ.

Όμως, όχι μόνο οι στιγμές του τώρα που όλοι ξέρουν. Υπάρχουν επίσης στιγμές από την παιδική μου ηλικία και ιστορίες, οι οποίες δείχνουν την προσωπικότητα που είχα από τότε που ήμουν μικρός, κάτι που είναι περισσότερο άγνωστο», δήλωσε ο αναβάτης της Repsol Honda. Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην επίσημη παρουσίαση του κόμικ συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά, που βρέθηκαν στο πλευρό του Μάρκεζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!