Συνεχίζεται η άνοδος της Peugeot

Συνεχίζεται η άνοδος της Peugeot

Με νέα δυναμικά μοντέλα και ιδιαίτερα συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα, η Peugeot συνεχίζει να αυξάνει τα μερίδια των πωλήσεών της στη χώρα μας. 

Συνεχίζεται η άνοδος της Peugeot

Με άνοδο μεριδίου αγοράς στο 7.6% έκλεισε το 1ο τρίμηνο του 2016 για την Peugeot στην κατηγορία επιβατικών αυτοκινήτων και 8,3% στην κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μία εποχή κατά την οποία δοκιμάστηκε η αγορά αυτοκινήτου, η μάρκα αναδείχτηκε ως μια από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών –τόσο από πλευράς εταιρικών πωλήσεων όσο και πελατών λιανικής.

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο Peugeot 208 ενώ ακολουθούν το οικογενειακό Peugeot 308, το μικρό Peugeot 108 και τα crossovers 2008 & 3008. Στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο 208 PRO.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας η Peugeot διαθέτει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς. Τα περισσότερα από αυτά είναι πλήρως ανανεωμένα και εφοδιάζονται με μία γκάμα σύγχρονων, προηγμένων τεχνολογικά, αλλά και ιδιαίτερα οικονομικών κινητήρων βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi υψηλών επιδόσεων, με χαμηλές εκπομπές CO2.

Παράλληλα, μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος «Peugeot 4X4» ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:

·         4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση

·         4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

·         4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια 

·         4 χρόνια δωρεάν service

Best of internet