Ρόσμπεργκ: «Πλεονέκτημα με τη μαλακή γόμα»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Πλεονέκτημα με τη μαλακή γόμα»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι μπορεί να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του εκκινώντας με τη μαλακή γόμα τον αυριανό αγώνα της Σανγκάης.

Με τη μαλακή γόμα θα εκκινήσει τον αγώνα της Κυριακής (17/4) στη Σανγκάη ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός κατέκτησε την πρώτη του pole position στη σεζόν και έχει το... πάνω χέρι για να συνεχίσει το εξαιρετικό ξεκίνημά του και να διατηρήσει το απόλυτο νικών.

Μάλιστα, πιστεύει ότι ίσως να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του εκκινώντας με τη μαλακή γόμα. «Θα είναι καλό που θα εκκινήσω με αυτή τη γόμα (μαλακή). Ίσως μου δώσει μικρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα, πρέπει να το κοιτάξουμε το βράδυ. Είμαι χαρούμενος, όλο το τριήμερο έχει πάει καλά.

Το μονοθέσιο ήταν καλό σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές για να γίνει ο χρόνος που έφερε την pole και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Δεν εκστασιάζομαι επειδή ο Λιούις (Χάμιλτον) είχε κακή τύχη και το μονοθέσιό του χάλασε και δεν έλαβε χώρα η μάχη», είπε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!