Φέτελ: «Μπορούσα δύο θέσεις πιο ψηλά»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Μπορούσα δύο θέσεις πιο ψηλά»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι δύο θέσεις πιο ψηλά στις κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας, αν δεν έκανε κάποια λάθη, τα οποία του κόστισαν χρόνο.

Αν και έδειχνε ότι μπορούσε να διεκδικήσει την pole position, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έμεινε τέταρτος στις κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας. Ο Γερμανός τόνισε ότι έκανε κάποια λάθη στην τελευταία του προσπάθεια, τα οποία του κόστισαν χρόνο, και πως σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να είναι δύο θέσεις πιο ψηλά.

«Ήμουν χαρούμενος και αισιόδοξος ότι μπορούσα να τα καταφέρω στον τελευταίο γύρο, αλλά δεν μπορούσα. Έκανα μερικά λάθη που μου κόστισαν χρόνο. Δυστυχώς, ο γύρος δεν ήταν καλός, αλλιώς θα ήμασταν δύο θέσεις πιο ψηλά. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο αγώνα.

Ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) θα εκκινήσει με διαφορετική γόμα, ενώ εγώ έχω ένα εξτρά σετ. Ίσως να μην το χρειαστούμε, αλλά πήραμε το ρίσκο. Μπορούμε να έχουμε έναν δυνατό αγώνα και πιστεύω ότι η φθορά των ελαστικών έρχεται προς τη δική μας κατεύθυνση», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!