Το σαμαράκι που... έστειλε τον Βερλάιν και ο τροχός του Χούλκενμπεργκ (vids & pics)

Νίκος Τσιώκος
Το σαμαράκι που... έστειλε τον Βερλάιν και ο τροχός του Χούλκενμπεργκ (vids & pics)
Δείτε βίντεο από το ατύχημα του Πασκάλ Βερλάιν στις κατατακτήριες δοκιμές της Σανγκάης και πώς έφυγε ο τροχός από το μονοθέσιο του Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Δύο κόκκινες σημαίες είχαμε στις κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας. Η πρώτη ήταν μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Q1, αφού ο Πασκάλ Βερλάιν πάτησε στο ένα από τα δύο σημεία που είχαν νερό από τη βροχή του FP3, όπου υπήρχε κι ένα σαμαράκι, τη στιγμή που ο Γερμανός άνοιξε το DRS.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο πιλότος της Manor να γλιστρήσει και να καταλήξει στην μπαριέρα για να έχει ένα κλαταρισμένο ελαστικό και να διακοπεί η διαδικασία για 22 λεπτά. Η δεύτερη κόκκινη σημαία ήρθε 1:17 πριν το τέλος του Q2, καθώς έφυγε ο μπροστά αριστερά τροχός του Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο πιλότος της Force India προκρίθηκε στο Q3, όμως δεν έκανε χρόνο λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος.

Μάλιστα, περιμένει να δει αν θα δεχτεί ποινή ή όχι από τους αγωνοδίκες, καθώς θα ερευνούσαν την περίπτωσή του με το πέρας της διαδικασίας. Ευτυχώς, ο τροχός του κατέληξε στο γρασίδι και στις πλαστικές μπαριέρες, ώστε να μην έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα, αφού εκείνη τη στιγμή περνούσαν αρκετά μονοθέσια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!