Η χαρά και η συγκίνηση του Ρόσμπεργκ

Η χαρά και η συγκίνηση του Ρόσμπεργκ

Η χαρά και η συγκίνηση του Ρόσμπεργκ

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δήλωσε χαρούμενος που επανήλθε το παλιό φορμάτ κατατακτηρίων δοκιμών και συγκινημένος που τον περίμεναν οι οπαδοί στο αεροδρόμιο.

Στο γεγονός ότι επανήλθε το φορμάτ των κατατακτηρίων δοκιμών, για το οποίο δήλωσε χαρούμενος, και στο ότι τον περίμεναν οπαδοί στο αεροδρόμιο, κάτι που τον συγκίνησε, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός τόνισε πως στη Mercedes θα πρέπει να προσέξουν τη Ferrari, καθώς ήταν πιο γρήγορη στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Κίνας.

«Ήταν ωραίο που μπήκα ξανά στο μονοθέσιο σήμερα και μία καθώς πρέπει αρχή στο τριήμερο. Η πρώτη περίοδος τέθηκε σε κίνδυνο από την κόκκινη σημαία, όμως καταφέραμε να δοκιμάσουμε μερικά διαφορετικά πράγματα που λειτούργησαν καλά.

Φαίνεται πως είμαστε ξανά γρήγοροι εδώ, όμως το απόγευμα είδαμε τη Ferrari να είναι επίσης πολύ γρήγορη. Οπότε σίγουρα έχουμε την προσοχή μας σε αυτούς και θα έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε απόψε. Είμαι χαρούμενος που έχουμε ξανά το παλιό φορμάτ κατατακτηρίων δοκιμών γι' αύριο και πραγματικά ανυπομονώ γι' αυτό.

Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι οπαδοί και μπορούμε να έχουμε ένα καλό θέαμα γι' αυτούς. Είναι τόσο ενθουσιώδεις! Περίμεναν δύο ημέρες στο αεροδρόμιο για να με δουν, που είναι συγκινητικό, οπότε τους ευχαριστώ», ανέφερε ο πιλότος των «ασημί βελών».

Best of internet