Φέτελ: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι η Ferrari έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης για να διεκδικήσει την pole position στις αυριανές κατατακτήριες δοκιμές.

Στο κυνήγι της Mercedes εξακολουθεί να βρίσκεται η Ferrari, η οποία στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών είχε αμφότερα τα μονοθέσιά της μπροστά από τα «ασημί βέλη». Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η Scuderia ακόμα δεν έχει δείξει τον καλύτερό της εαυτό, τη στιγμή που έχει ψαλιδίσει τη διαφορά από την ομάδα του Μπράκλεϊ.

Πάντως, ακόμα χρειάζεται βελτίωση για να φτάσει στην κατάκτηση της pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (16/4), σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σεμπάστιαν Φέτελ. «Η Παρασκευή δεν ήταν τόσο σημαντική από πλευράς θέσης, αλλά από πλευράς αίσθησης. Είχαμε μία καθώς πρέπει ημέρα και το μονοθέσιο ήταν καλό, όμως μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε, ειδικά στην ισορροπία. Απόψε έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να πάμε στην κορυφή.

Σίγουρα, στόχος είναι πάντα να πάμε για την pole, όμως είναι μόνο Παρασκευή και δε θα αγχωθώ πάρα πολύ. Η πίστα είναι αρκετά βίαια στα ελαστικά, γλιστρούσα πολύ και υπήρχε μεγάλη φθορά. Είδα τις πληροφορίες του Κίμα και παρατήρηση ότι ήταν πιο γρήγορος. Το απόγευμα είχαμε διαφορετικά προγράμματα και αυτό είναι χρήσιμο για να κάνουμε μία σύγκριση επειδή μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον», ανέφερε ο Γερμανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!