Το GP της Κίνας αποκλειστικά στον OTE TV

Gazzetta team
Το GP της Κίνας αποκλειστικά στον OTE TV
Θα μπορέσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ να κάνει το 3Χ3 ή ο Λιούις Χάμιλτον θα τον σταματήσει ή μήπως έχει να μας... πει κάτι η Ferrari; Οι απαντήσεις δίνονται στον ΟΤΕ TV, που θα μεταδώσει αποκλειστικά το Γκραν Πρι της Κίνας.

Στην Κίνα και την πίστα της Σανγκάης συνεχίζεται η δράση της Formula1. Εκεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα επιδιώξει να συνεχίσει το σερί του και ο Λιούις Χάμιλτον να τον σταματήσει, να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη σεζόν και να βάλει πλώρη για έναν ακόμα τίτλο. Ωστόσο, υπάρχει και η Ferrari, η οποία δεν αποκλείεται να μας δείξει κάτι στην ασιατική χώρα.

Πάντως, ό,τι και να γίνει μπορείτε να το δείτε αποκλειστικά στα κανάλια OTESPORTS του OTE TV, που σας μεταφέρει δράση απ' όλες τις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών, τις κατατακτήριες και φυσικά τον αγώνα. Η δράση στη Σανγκάη έχει, ήδη, ξεκινήσει, οπότε συντονιστείτε ενόψει της συνέχειας.

Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών ξεκινάει στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου (16/4), ενώ για τις 10:00 είναι προγραμματισμένες οι κατατακτήριες δοκιμές, οι οποίες θα έχουν και πάλι το φορμάτ που ίσχυε μέχρι και το 2015. Στις 9:00 το πρωί της Κυριακής (17/4) θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα, με όλο το Γκραν Πρι να μεταδίδεται ζωντανά από το OTESPORT5HD.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!