Γιατί έκοψαν στη μέση αυτό το Tesla; (video)

Γιατί έκοψαν στη μέση αυτό το Tesla; (video)

Γιατί έκοψαν στη μέση αυτό το Tesla; (video)

Η αμερικανική εταιρεία Big Limos δημιούργησε την μακρύτερη ηλεκτρική λιμουζίνα στον κόσμο με ένα Tesla Model S, που το έκοψε και του κόλλησε ένα πρόσθετο τμήμα.

Οι επώνυμοι οδηγούν Tesla και ιδιαίτερα το ακριβότερο και πολυτελέστερο Model S. Γιαυτό και ήταν απλά θέμα χρόνου, μέχρι να εμφανιστούν οι πρώτες μακριές λιμουζίνες με βάση το συγκεκριμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ώστε να μπει στη λίστα επιλογής των VIPS σε όλον τον πλανήτη.

Η αρχή έγινε από την αμερικανική «Big Limos», η οποία ειδικεύεται στις ακραίες μετατροπές και στη δημιουργία μακριών λιμουζινών με ατέλειωτα αμαξώματα. Η «Big Limos» πήρε ένα ηλεκτρικό Tesla Model S, το έκοψε στη μέση και κόλλησε ανάμεσα στα δύο μέρη του αμαξώματος ένα πρόσθετο τμήμα. Eτσι δημιούργησε την μακρύτερη ηλεκτρική Stretch Limousine, όπως φαίνεται και στο βίντεο του θέματός μας.

Η εταιρεία μετατροπών και βελτιώσεων δεν υποστηρίχθηκε από την Tesla, διαθέτει όμως τεχνογνωσία με το κόψιμο και την πρόσθεση τμημάτων σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αφού είχε κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν με το Nissan Leaf. Η αμερικανική εταιρεία διαβεβαιώνει μάλιστα, ότι λειτουργούν όλα τέλεια, όπως για παράδειγμα η μεγάλη οθόνη αφής για τις διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Όσο για την τιμή, είναι βέβαια αρκετά αλμυρή και κυμαίνεται από 85.000 έως 170.000 ευρώ, ανάλογα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Tesla Limo Worlds First By Big Limos WWW.BIG-LIMOS.COM

Best of internet