Όλα τα νέα μοντέλα στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Βαρίνος
Όλα τα νέα μοντέλα στη Θεσσαλονίκη
Δεκαπέντε εταιρείες αυτοκινήτου με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της γκάμας τους συμμετέχουν στο Auto Festival, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στη βόρεια Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες της και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 17 Απριλίου, στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το σύνολο σχεδόν των νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης πολλών από αυτά, σε ειδική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της έκθεσης.

Η έκθεση Auto Festival θα φιλοξενήσει 15 κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν περισσότερα από 50 μοντέλα αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα, στον ίδιο χώρο της Δ.Ε.Θ. θα φιλοξενείται και το Scooter & Moto Festival με όλα τα καινούρια μοντέλα δίτροχων της ελληνικής αγοράς.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του προέδρου της Δ.Ε.Θ. κου Τάσου Τζήκα, εκπροσώπων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης του εμπορικού κόσμου της πόλης, των εκθετών και πλήθους επισκεπτών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!