Επιφυλακτικός ο Ρόσμπεργκ με τον Χάμιλτον

Επιφυλακτικός ο Ρόσμπεργκ με τον Χάμιλτον

Ο πιλότος της Mercedes υπολογίζει σοβαρά τον Χάμιλτον και δεν εφησυχάζει από την ποινή του Βρετανού, που θα ξεκινήσει πέντε θέσεις πιο πίσω στο Γκραν Πρι Κίνας.

Επιφυλακτικός ο Ρόσμπεργκ με τον Χάμιλτον

Γεννούν και τα κοκόρια του Ρόσμπεργκ αυτή την εποχή. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes έχει νικήσει και στα δύο πρώτα Γκραν Πρι της εφετινής σεζόν, ενώ τιμωρήθηκε και ο Λιούις Χάμιλτον για τον αγώνα στην πίστα της Σαγκάης. Ο Βρετανός θα ξεκινήσει το τρίτο Γκραν Πρι της χρονιάς πέντε θέσεις πιο πίσω από την κανονική κατάταξή του στις δοκιμές, επειδή χρειάστηκε να αλλαχθεί το σαζμάν στο μονοθέσιό του.

Ωστόσο ο Ρόσμπεργκ δεν εφησυχάζει ούτε παρασύρεται από κάποιο κύμα ευφορίας. «Υπολογίζω απόλυτα με τον Λιούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ξανθομάλλης οδηγός και συμπλήρωσε, ότι «και η Ferrari θα απαντήσει στο χτύπημα. Για εμένα δεν είναι τίποτα αυτονόητο». Ο Ρόσμπεργκ υπογράμμισε επίσης σχετικά με την ποινή του Χάμιλτον, ότι «την έχω λάβει υπόψη μου, όμως δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο, που θα προσεγγίσω τον αγώνα».

Ο Νίκο έχει στο μυαλό του κυρίως τις οδηγικές ικανότητες του Χάμιλτον, που θεωρεί ότι ευνοείται από την πίστα της Σαγκάης, καθώς «σε αυτήν είναι δυνατές οι προσπεράσεις, άρα μπορεί να διεκδικήσει ο Λιούις τη νίκη».

Best of internet