Πόσο κοστίζει η πρώην Ferrari του Ρονάλντο;

Πέτρος Πιτσίνης
Πόσο κοστίζει η πρώην Ferrari του Ρονάλντο;
Το ποσό των 69.900€ θα πρέπει να καταβάλλει όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια Ferrari 360 Modena, της οποίας κατά το παρελθόν έχει υπάρξει ιδιοκτήτης ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Τα αυτοκίνητα που έχουν υπάρξει περιουσιακά στοιχεία διάσημων αθλητών συνήθως πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές, όμως αυτό δεν ισχύει για τη Ferrari 360 Modena του Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» είχε αγοράσει το supercar το 1999, δηλαδή ήταν από τις πρώτες 360 Modena που βγήκαν από το Μαρανέλο, και όποιος ενδιαφέρεται να την κάνει δική του θα πρέπει να πληρώσει 69.900€.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του (που δεν είναι πλέον ο Ρονάλντο) του έχει κάνει πρόσφατα σέρβις, το οποίο περιλάμβανε αλλαγή στα μπουζί, το φίλτρο λαδιού, τον ιμάντα χρονισμού, τις δισκόπλακες και τον συμπλέκτη. Επίσης, οι 19άρες ζάντες «φοράνε» καινούργια ελαστικά, ενώ η εξάτμιση έχει αλλαχθεί με μια after market. Το αυτοκίνητο γράφει στο οδόμετρό του 51.500 χιλιόμετρα και βρίσκεται στη Γερμανία, με τον ιδιοκτήτη να δίνει στον αγοραστή την κάρτα της εγγύησης -χωρίς βέβαια να ισχύει ακόμη- ως αποδεικτικό στοιχείο, καθώς φέρει το όνομα του Ρονάλντο Λουίς Νεζάριο ντε Λίμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!