Αισιόδοξος ο Φέτελ για την Κίνα

Πέτρος Πιτσίνης
Αισιόδοξος ο Φέτελ για την Κίνα
Ο Γερμανός οδηγός δε χάνει την πίστη του προς τη Ferrari και αναφέρει ότι τα προβλήματα που τον κράτησαν έξω από τον αγώνα του Μπαχρέιν, έχουν λυθεί.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατάφερε να ξεκινήσει και να διεκδικήσει βαθμούς στον αγώνα του Μπαχρέιν, όμως σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το πρόβλημα έχει πλέον αποκατασταθεί. Έτσι, η Ferrari εφοδίασε το μονοθέσιο του Γερμανού με έναν νέο κινητήρα για τον αγώνα της Κίνας, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δήλωσε: «Ήταν μια μικρή δυσλειτουργία που προκάλεσε το πρόβλημα και εξελίχθηκε σε αυτές τις συνέπειες. Ήταν κρίμα. Προφανώς, έχουμε έναν νέο κινητήρα για αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως προείπα, δεν περιμένω να καταλήξει έτσι και πάλι. Ναι, είναι κάπως ενοχλητικό να «μένεις» από κινητήρα, αλλά αν μέσα από αυτό μάθεις και σιγουρέψεις ότι δεν θα ξανασυμβεί, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Πάντως, η απόδοσή μας δεν είναι εκεί που θα θέλαμε, οπότε μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν κάποια αρνητικά. Όμως, δεν υπάρχει κάτι που να με αγχώνει για την εξέλιξη των επόμενων αγώνων, ακόμη και ολόκληρης της σεζόν! Αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα αυτή είναι πολύ δεμένη και ξέρω ότι μπορεί να βελτιωθεί αρκετά. Οι βάσεις υπάρχουν. Όσο πιο νωρίς γίνεται, ας ενώσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά και θα έρθουν πολλά στο μέλλον. Έτσι κι αλλιώς, το φετινό αυτοκίνητο μας δίνει περισσότερες δυνατότητες συγκριτικά με το περσινό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!