Η κρίσιμη Πέμπτη του Αλόνσο

Νίκος Τσιώκος
Η κρίσιμη Πέμπτη του Αλόνσο
Ο Φερνάντο Αλόνσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη (14/4) και περιμένει να μάθει αν θα μπορέσει να τρέξει ή όχι στο Γκραν Πρι της Κίνας.

Θα τρέξει ο Φερνάντο Αλόνσο στην Κίνα ή θα μείνει εκτός για δεύτερο σερί Γκραν Πρι εκτός; Η απάντηση θα δοθεί την Πέμπτη (14/4), όταν θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Ισπανός ελπίζει να είναι κομπλέ για να δώσει κανονικά το παρών στη Σανγκάη, όμως ακόμα και ο ίδιος έχει τονίσει ότι θα περιμένει την απόφαση του ιατρικού τιμ της FIA.

«Ήταν απογοητευτικό που μου είπαν ότι δεν μπορούσα να τρέξω στο Μπαχρέιν, αλλά σέβομαι την απόφαση του ιατρικού τιμ της FIA. Ενώ ελπίζω να επιστρέψω στο κόκπιτ την Παρασκευή, μέχρι να γίνει ξεκάθαρο από τους γιατρούς αν θα τρέξω, δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα, αλλά συνεχίζω να προετοιμάζομαι για το αγωνιστικό τριήμερο», δήλωσε ο πιλότος της McLaren την Τρίτη (12/4).

Έτσι, η αυριανή είναι κρίσιμη ημέρα για τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή, με τον Στόφελ Φαντόρν να είναι... stand by, εφόσον δεν πάρει εκ νέου το πράσινο φως ο Αλόνσο, με τον Βέλγο να κάνει ντεμπούτο στο Μπαχρέιν και να παίρνει τον πρώτο βαθμό της McLaren στη σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!