Ρόσμπεργκ: «Μπορώ τη νίκη στην Κίνα»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Μπορώ τη νίκη στην Κίνα»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πάει με άλλη ψυχολογία στην Κίνα, μετά το ξεκίνημα με δύο νίκες, και πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει για τη νίκη και στη Σανγκάη.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στους δύο πρώτους αγώνες σε Αυστραλία και Μπαχρέιν. Ο Γερμανός άρχισε τη χρονιά, όπως τελείωσε την προηγούμενη, και ελπίζει σε ακόμη περισσότερες στη συνέχεια.

Μάλιστα, πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει για το υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην Κίνα, όπου συνεχίζεται η δράση της Formula1 το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-17/4). «Είναι ωραίο που ξεκίνησα τη σεζόν με τόσο θετικό τρόπο.

Απλά πάω βήμα-βήμα, αγώνα-αγώνα και έχω στόχο πολύ περισσότερες νίκες. Είναι σημαντικό να απολαμβάνεις στιγμές σαν κι αυτές. Νιώθω πολύ προνομιούχος που οδηγώ το καλύτερο μονοθέσιο στο γκριντ για τρίτη σερί χρονιά και σκοπεύω να πάρω το μέγιστο από αυτό.

Πάω στην Κίνα γνωρίζοντας ότι μπορώ να παλέψω για τη νίκη. Ειδικά στη Σανγκάη, καθώς είναι μία πίστα με καλές αναμνήσεις για μένα. Πήρα την πρώτη μου pole και νίκη εκεί το 2012. Ανυπομονώ για την επόμενη μάχη. Δεν έχουμε δει ακόμα την πραγματική Ferrari, οπότε θα είναι πολύ συναρπαστική η σεζόν», ήταν τα λόγια του Γερμανού στην ιστοσελίδα crash.net.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!