Ποιος είναι ο νέος «βοηθός» του Γιούργκεν Κλοπ; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιος είναι ο νέος «βοηθός» του Γιούργκεν Κλοπ; (video)
Ο προπονητής της Λίβερπουλ πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της Opel και μας εξηγεί για τη βοήθεια που έχει, όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να άλλαξε ομάδα, όχι όμως και αυτοκίνητο, καθώς συνεχίζει να τιμά τα μοντέλα της Opel. Ο προπονητής της Λίβερπουλ είναι ο επίσημος πρεσβευτής της φίρμας άλλωστε, οπότε είναι λογικό να πρωταγωνιστεί και στα διαφημιστικά της σποτ! Αυτή τη φορά μας συστήνει με το σύστημα Autonomous Follow Assist του Insignia, τον «βοηθό» του δηλαδή όταν οδηγεί.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει μέσω ραντάρ το προπορευόμενο όχημα στον αυτοκινητόδρομο και να κρατά σταθερή απόσταση ασφαλείας από αυτό, η οποία καθορίζεται από τον οδηγό. Οπότε, κάθε επιβράδυνση ή επιτάχυνση του εμπρός οχήματος, μεταφράζεται και σε ανάλογες κινήσεις στο Opel Insignia, χωρίς να χρειάζεται η πίεση του πεντάλ του φρένου ή του γκαζιού. Ο Κλοπ πάντως, στο σύντομο διάλογό του με τον ηθοποιό Κεν Ντάκεν, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ακόμη κι έτσι, εκείνος έχει τον έλεγχο και παίρνει τις αποφάσεις. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!