Σε ποιον πασίγνωστο ράπερ θα κατασχέσουν τη Lamborghini;

Πέτρος Πιτσίνης
Σε ποιον πασίγνωστο ράπερ θα κατασχέσουν τη Lamborghini;
Σκούρα είναι τα πράγματα για τον Tyga, σύντροφο της Κάιλι Τζένερ και ιδιοκτήτη μιας Lamborghini Aventador, καθώς το πολυτελές αυτοκίνητό του σύντομα θα... αλλάξει χέρια.

Προβλήματα με τις πληρωμές των αυτοκινήτων του φαίνεται ότι έχει ο Τyga (Τάιγκα), καθώς η αντιπροσωπεία από την οποία αγόρασε τη Lamborghini Aventador του θα προχωρήσει σε κατάσχεση του οχήματος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πασίγνωστος ράπερ χρωστάει περισσότερα από 300.000€, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πριν από μερικούς μήνες, η ίδια εταιρεία κατάσχεσε ακόμη ένα αυτοκίνητο του Tyga, μια Bentley Mulsanne, για την οποία όφειλε περίπου 80.000€ και κατηγορείται για την καθυστέρηση πληρωμών για ένα τρίτο. Αυτό, είναι μια Mercedes-Benz G-Wagon που έχει στην κατοχή του, που αρχικά την είχε αγοράσει για να την κάνει δώρο. Όπως αποδεικνύεται, ο ράπερ απλά... δεν θέλει να πληρώσει και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οικονομικά του. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε αρνηθεί να καταβάλλει το ποσό του ενοικίου για το σπίτι του, κάτι που οδήγησε προς την έξωση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!