Φτιάξε μόνος τη Ferrari σου. Μπορείς!

Πέτρος Πιτσίνης
Φτιάξε μόνος τη Ferrari σου. Μπορείς!
Στο πλαίσιο της εξατομίκευσης, η Ferrari δίνει τη δυνατότητα χρήσης ενός διαμορφωτή στο σάιτ της για την 488 Spider, με επιλογές παραμετροποίησης ακόμη και του εσωτερικού!

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης θα ήθελαν μια ανοιχτή Ferrari, όπως η 488 Spider. Πλέον, η Ιταλική φίρμα προσφέρει έναν διαμορφωτή στο επίσημο σάιτ της για να φτιάξει κάθε υποψήφιος πελάτης το δικό του όχημα και οι υπόλοιποι, να... εκτυπώσουμε τη Ferrari των ονείρων μας, όπως θα τη θέλαμε εμείς, αντί για μια έτοιμη αφίσα.

Έτσι, η διαδικασία αρχίζει με το «δύσκολο» έργο της επιλογής εξωτερικού χρώματος, καθώς υπάρχουν πολλές υπέροχες αποχρώσεις στην παλέτα πέρα από το κόκκινο, που είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό για τα μοντέλα της εταιρείας. Στη συνέχεια σειρά έχουν οι ζάντες, ενώ υπάρχει και ένας κατάλογος που δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανθρακονημάτων σε πολλά σημεία πάνω στο αμάξωμα! Ύστερα, προχωράμε στο εσωτερικό. Σε αυτό μπορούμε να επιλέξουμε τα χρώματα στις ταπετσαρίες, τις μοκέτες, τα διακοσμητικά στοιχεία στην κεντρική κονσόλα και πολλά ακόμη!

Θυμίζουμε ότι η Ferrari 488 Spider χρησιμοποιεί έναν κινητήρα V8 με δύο τούρμπο και κυβισμό στα 3.9 λίτρα. Αποδίδει 670 ίππους και 760 Nm ροπής και επιτρέπει στο ανοιχτό μοντέλο να ολοκληρώσει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 327 χλμ./ώρα.

Φτιάξτε και εσείς τη δική σας, κάνοντας κλικ εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!