«Θα σε κάνω περήφανο, Πολ Γουόκερ»

Πέτρος Πιτσίνης
«Θα σε κάνω περήφανο, Πολ Γουόκερ»
Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ θα συμμετέχει στη νέα ταινία της σειράς Fast and Furious, ενώ χαρακτηρίζει τον άτυχο Πολ Γουόκερ σαν μεγάλο αδελφό του.

Ένας ακόμη ηθοποιός θα παίξει στο πολυαναμενόμενο Fast & Furious 8 και συγκεκριμένα ο Σκοτ Ίστγουντ, γιος του Κλιντ Ίστγουντ. Ο 30χρονος ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και είναι φανερά ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο δημοφιλές φραντσάιζ.

Ο ίδιος, δήλωσε: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις τον ενθουσιασμό μου για τη συμμετοχή μου στο Fast & Furious. Για εμένα, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό φραντσάιζ». Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά «θα σε κάνω περήφανο Πολ Γουόκερ» και συμπλήρωσε: «Ο Πολ ήταν ένας στενός μου φίλος. Κάναμε μαζί σερφ, ταξιδεύαμε μαζί, είχε τεράστια επιρροή επάνω μου και ήταν το πρότυπό μου όταν ήμουν μικρότερος, αλλά ακόμη και τώρα. Ήταν σαν ένας μεγαλύτερος αδερφός μου».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος του Σκοτ Ίστγουντ στην ταινία, αντίθετα με τη Σαρλίζ Θερόν που γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή ότι θα παίξει το ρόλο της «κακιάς», ενάντια στον Βιν Ντίζελ και την οικογένειά του. Σύντομα περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας έχει ήδη ανακοινωθεί και θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!