Ροζ Lamborghini με... πλούσια στήθη!

Πέτρος Πιτσίνης
Ροζ Lamborghini με... πλούσια στήθη!
Η γυναίκα - μύθος του Baywatch, Πάμελα Αντερσον, βρήκε τη φυσική της θέση πάνω σε μία Lamborghini Aventador που ανήκει σε Aγγλο επιχειρηματία.

Πάμελα…δαγκωτό, ψηφίζει ο ιδιοκτήτης μίας Lamborghini Aventador, που αναστατώνει τους δρόμους του Μάντσεστερ και όχι μόνον. Το ιταλικό supercar των 400.000 ευρώ μαγνητίζει έτσι κι αλλιώς τα βλέμματα, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση προκαλεί καρδιοχτύπια, γιατί το ροζ αμάξωμά του καλύπτεται με μεγάλες φωτογραφίες της Πάμελα Αντερσον και ψεύτικων εκατοδόλαρων. Και για όσους δεν αντιλαμβάνονται με την πρώτη ματιά, ότι στις φωτογραφίες απεικονίζεται η πρωταγωνίστρια του Baywatch με τα…θρυλικά πλέον στήθη, υπάρχει στο παρμπρίζ ένα αυτοκόλλητο με το όνομα ‘’pamborghini’’, που ξεκαθαρίζει απολύτως τα πράγματα.

Το πανάκριβο supercar εικάζεται, ότι ανήκει στον επιχειρηματία Νίτιν Πάσι, ιδιοκτήτη του δημοφιλούς σάιτ Missguided.

Η ιστοσελίδα ασχολείται κυρίως με θέματα μόδας και ρουχισμού και το όνομά της υπάρχει στις πόρτες του ροζ αυτοκινήτου, ενώ η «παράνοια» με την Πάμελα Άντερσον κρύβει πίσω της και εμπορικά συμφέροντα. Συγκεκριμένα, η σέξι σταρ του Baywatch είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του Πάσι για την ιστοσελίδα του. Όπως είναι λογικό, απ΄ όπου περνά ή σταθμεύει η…pamborghini, προκαλείται συνωστισμός και παίρνουν φωτιά οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων.

Πάμελα, μία διαχρονική αξία!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!