H πρακτική πλευρά της Porsche 718 Boxster (video)

Πέτρος Πιτσίνης
H πρακτική πλευρά της Porsche 718 Boxster (video)
Η Porsche μας παρουσιάζει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η νέα Boxster, αυτή τη φορά αναδεικνύοντας την ευχρηστία της σε κάθε είδους μετακίνηση.

Όποιος πιστεύει ότι ένα διθέσιο κάμπριο δεν μπορεί να είναι και πρακτικό ας ρίξει μια ματιά στο νέο βίντεο της Porsche, μέσα από το οποίο η εταιρεία δείχνει ότι η νέα 718 Boxster μπορεί να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες ενός ταξιδιού. Οι βαλίτσες που κρατάει το ζευγάρι αρχικά δίνουν την εντύπωση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν στο πορτμπαγκάζ του ανοιχτού μοντέλου, όμως τελικά καταφέρνουν να χωρέσουν και μάλιστα, με άνεση.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η 718 Boxster έχει δύο αποθηκευτικούς χώρους, έναν εμπρός και έναν πίσω, με χωρητικότητα 150 και 125 λίτρα αντίστοιχα διαμορφώνοντας συνολικά 275 λίτρα για τις αποσκευές, όσο περίπου και σε ένα super mini μοντέλο! Πολύ καλά δηλαδή, αν αναλογιστούμε ότι έχουν να καλύψουν τις ανάγκες δύο μόνο επιβατών! Στο εσωτερικό από την άλλη, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν αρκετοί χώροι αποθήκευσης -και με κάλυμμα, μάλιστα- για μικροαντικείμενα, μαζί με αναδιπλούμενες ποτηροθήκες. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!