Δυναμική και ανανεωμένη ξεκινά η Ducati

Δυναμική και ανανεωμένη ξεκινά η Ducati

Δυναμική και ανανεωμένη ξεκινά η Ducati

Με οδηγό το Σάκη Συνιώρη  και καινούρια χρώματα θα εμφανιστεί στο πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, στις 17 Απριλίου στην Τρίπολη, η Ducati. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2016 ξεκινά την Κυριακή 17 Απριλίου στην πίστα της Τρίπολης και η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για 4η χρονιά τη μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία Formula Extreme με την Ducati Panigale  και οδηγό τον 9 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Σάκη Συνιώρη. Χορηγοί της προσπάθειας είναι η ΕΚΟ, η SAP, η SIKKENS και η Ducati Financial Services. Τεχνικοί χορηγοί είναι η Dunlop, η Audi και η Rise.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα έγινε στην πίστα των Μεγάρων και η εξέλιξη και ρύθμιση της μοτοσυκλέτας συνεχίστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας, με τον οδηγό και τον Τεχνικό Διευθυντή Μάκη Παπαδόπουλο να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία.

«Οι δοκιμές της ομάδας τελείωσαν με επιτυχία, αφού ρυθμίσαμε την Ducati Panigale στα μέτρα και τη θέση οδήγησης που ταιριάζει στο Σάκη. Στο θέμα του κινητήρα βρήκαμε τις παραμέτρους που θα βοηθήσουν τον οδηγό μας να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τη μεγάλη ιπποδύναμη, ενώ στις αναρτήσεις κάναμε ένα ακόμη βήμα, μετά τις αρχικές δοκιμές μας. Θεωρώ ότι στην Τρίπολη θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο» δήλωσε ο Μάκη Παπαδόπουλος, ενώ ο Σάκης Συνιώρης  συμπλήρωσε:

«Όσο περισσότερο οδηγώ την Panigale, τόσο πιο άνετα αισθάνομαι μαζί της και μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ρυθμίσεων και προετοιμασίας και με λίγη δουλειά ακόμη την Παρασκευή και το Σάββατο στις δοκιμές της Τρίπολης θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ιδιαίτερα αυξημένο συναγωνισμό της κατηγορίας μας για το 2016. Περιμένω και προσκαλώ τους φίλους των αγώνων να μας υποστηρίξουν με την παρουσία τους».

Το Σάββατο, στη διάρκεια των δοκιμών για τον αγώνα, θα γίνει η παρουσίαση των νέων χρωμάτων της μοτοσυκλέτας για τη φετινή χρονιά, μια παρουσίαση που θα είναι διαθέσιμη στους Ducatisti και τους όλους τους φίλους των δύο τροχών, μέσω των κοινωνικών δικτύων της Ducati Hellas  στο Facebook, στο Twitter και στο You Tube.

 

Best of internet