Ρόσι: «Είναι κρίμα» (vid)

Ρόσι: «Είναι κρίμα» (vid)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας με το ατύχημα που είχε στο Όστιν και τόνισε ότι είναι κρίμα.

Ρόσι: «Είναι κρίμα» (vid)

Ικανός για μία θέση στο βάθρο έδειχνε ο Βαλεντίνο Ρόσι στο Όστιν, αφπ'υ στους πρώτους γύρους έδωσε μάχες για την πρώτη θέση με τους Μαρκ Μάρκεζ και Χόρχε Λορένθο. Ωστόσο, ο «Γιατρός» είχε πρόβλημα στον συμπλέκτη, έχασε θέσεις και στον δεύτερο γύρο είχε πτώση για να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Γεγονός που του στέρησε τη δυνατότητα να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή, καθώς έχασε σημαντικό έδαφορς και στο -33 από τον πρωτοπόρο Μάρκεζ. Γι' αυτό και ο Doctor τόνισε ήταν κρίμα που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τερματίσει σε μία καλή θέση και να μη χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου. «Είναι κρίμα επειδή στην εκκίνηση δυστυχώς έκαψα τον συμπλέκτη.

Ήμουν τρίτος και έπρεπε να επιβραδύνω για να προσπαθήσω να ανακάμψω και έχασα κάποιες θέσεις. Την ίδια στιγμή δεν ήμουν πολύ μακριά, ένιωθα καλά με τη μοτοσικλέτα, δουλέψαμε καλά κατά τη διάρκεια του τριημέρου και ένιωθα γρήγορος. Είχα την αίσθηση ότι ο συμπλέκτης επανερχόταν, αλλά μπήκα στη δεύτερη στροφή, δεν ένιωθα ότι ήμουν πολύ γρήγορος, όμως βλέποντας το αποτέλεσμα ίσως να ήμουν.

Είναι κρίμα επειδή χάσαμε βαθμούς στο πρωτάθλημα και επίσης επειδή θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Το θετικό είναι ότι είμαστε δυνατοί και πολύ γρήγοροι, οπότε θα είμαστε έτοιμοι για τη Χέρεθ», ανέφερε ο Ιταλός, ο οποίος κυνηγάει τον δέκατο τίτλο στην καριέρα του σε όλες τις κατηγορίες, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Yamaha μέχρι και το 2018.

Rossi crash at GP Austin USA

Best of internet