Μπαίνει η Lamborghini στη Formula 1;

Μπαίνει η Lamborghini στη Formula 1;

Ο επαγγελματίας σκιέρ, Τζον Όλσον, παρουσίασε με τη βοήθεια του YasidDESIGN μια πρωτότυπη Huracan, που θα μπορούσε να κοντράρει και τα μονοθέσια της F1!

Μπαίνει η Lamborghini στη Formula 1;

Ένα αρκετά διαφορετικό «μονοθέσιο» παρουσίασε ο Τζον Όλσον, το οποίο μοιάζει σαν προϊόν ένωσης της Lamborghini Huracan και ενός αυτοκινήτου της F1. Το εντυπωσιακό σκίτσο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του YasidDESIGN και δεν θα φτάσει φυσικά προς την παραγωγή, καθώς ο ίδιος ο Όλσον παραδέχτηκε ότι όλο αυτό ήταν μια φάρσα. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί στο δρόμο κυρίως λόγω του εξωπραγματικού πλάτους της, που αγγίζει τα 2,70 μέτρα! 

Πάντως, από όποια πλευρά κι αν κοιτάξεις αυτή τη Huracan, δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακή. Οι μεγάλες ποδιές γύρω από το αμάξωμα που σχεδόν ξύνουν την άσφαλτο, οι τεράστιοι τροχοί που βγαίνουν έξω από τους θόλους, η ευμεγέθης αεροτομή στο πίσω μέρος και ο εκτεθειμένος κινητήρας συνθέτουν μια μοναδική εμφάνιση. Ο Τζον Όλσον εκτός από το συγκεκριμένο σκίτσο, ετοιμάζει μια ειδική μετατροπή για το μοντέλο της Lamborghini. Έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι δουλεύει καιρό πάνω σε αυτό και σύντομα, όπως λέει, θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη δική του μοναδική Huracan. Οι περισσότεροι άλλωστε θυμόμαστε την προηγούμενη δημιουργία του, ένα Audi RS6 Avant που είχε ισχύ περίπου 1.000 ίππων και το bodykit από τα αυτοκίνητα που τρέχουν στο DTM! 

hdd.jpg

To Audi RS6 Avant του Τζον Όλσον

Best of internet