Βολφ: «Κανένα περιθώριο λάθους»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Κανένα περιθώριο λάθους»
Ο Τότο Βολφ τόνισε πως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, από τη στιγμή που η Ferrari έχει βελτιωθεί και βρίσκεται πιο κοντά στη Mercedes σε σύγκριση με το 2015.

Μπορεί να έχει και προβλήματα, όμως η Ferrari είναι πιο ανταγωνιστική από το 2015 και πιο κοντά στη Mercedes. Κάτι που γνωρίζουν καλά στα «ασημί βέλη», με τον Τότο Βολφ να τονίζει πως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, αφού η Scuderia θα το εκμεταλευτεί. «Με τη Ferrari να είναι μια... ανάσα από εμάς, όπως είδαμε στο Μπαχρέιν, δεν υπάρχει χώρος για λάθος.

Το να παραμείνουμε ενεργοποιημένοι είναι τώρα πιο σημαντικό από ποτέ. Όλοι πρέπει να κρατηθούμε σε εγρήγορση από αυτή την άποψη. Με δύο αγώνες να έχουν φύγει και 19 να απομένουν, δε θα έλεγα ότι η μία πλευρά ή η άλλη έχει το μομέντουμ.

Αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο, και πολύ συναρπαστικό για την ομάδα και το άθλημα, είναι ότι έχουμε δύο πιλότους με υψηλή αυτοπεποίθηση, οι οποίοι θα μας παρέχουν αρκετή ψυχαγωγία τους προσεχείς μήνες», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Γερμανών. Άλλωστε, στην ομάδα του Μπράκλεϊ παραδέχονται ότι αυτή του Μαρανέλο ακόμα δεν έχει δείξει τον καλύτερο εαυτό της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!