Γίνεται να κάνεις test drive μια BMW στη... Skoda;

Πέτρος Πιτσίνης
Γίνεται να κάνεις test drive μια BMW στη... Skoda;
Μια αντιπροσωπεία της Skoda στην Ιρλανδία νιώθει τρομερή αυτοπεποίθηση με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Superb, οπότε αγόρασε μια BMW Σειρά 5 ώστε οι πελάτες να συγκρίνουν άμεσα τα δύο μοντέλα.

Θέλει αρκετή τόλμη ώστε να συγκρίνει κανείς το Skoda Superb με τη BMW Σειρά 5, αυτό όμως δεν εμπόδισε έναν αντιπρόσωπο της Τσέχικης φίρμας στην Ιρλανδία να αγοράσει το Βαυαρικό μοντέλο και να τα συγκρίνει. Κόλλησε πάνω του αυτοκόλλητα που λένε «είναι αυτό τόσο καλό όσο το Skoda Superb; Αποδέξου την πρόκληση και μάθε» για να προσελκύσει ακόμη περισσότερο την προσοχή του κόσμου. Φαίνεται μάλιστα ότι παρήγγειλε τη Σειρά 5 και με αρκετό εξοπλισμό, τουλάχιστον κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση, καθώς έχει προστεθεί το πακέτο "M" που δίνει έναν πιο σπορ αέρα στο μοντέλο.

Το Superb από την άλλη είναι ένα μοντέλο που διακρίνεται για τους «προεδρικούς» του χώρους και το αχανές πορτμπαγκάζ, μαζί με την καλή ποιότητα και τον πλήρη εξοπλισμό, όμως πρακτικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, κυρίως γιατί το Γερμανικό σεντάν υπάγεται στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι η αντίστοιχη πρόταση από το Volkswagen Group που ανήκει η Skoda είναι το Audi A6, το οποίo σαφώς κοστίζει πολύ παραπάνω από το Superb.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!