Η Isuzu σβήνει 100 κεράκια με ένα πολυτελές D-Max

Πέτρος Πιτσίνης
Η Isuzu σβήνει 100 κεράκια με ένα πολυτελές D-Max
Έναν αιώνα ζωής συμπλήρωσε η Isuzu και γιορτάζει με μια ειδική έκδοση του D-Max, με επιπλέον εξοπλισμό και περιορισμένες μονάδες παραγωγής!

Το Isuzu D-Max είναι ένα μοντέλο-σταθμός για την Isuzu, οπότε η φίρμα αποφάσισε να βγάλει μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής (100 κομμάτια), για να γιορτάσει τα 100ά της γενέθλια. Ονομάζεται D-Max Centurion Special Edition και διαφέρει με τις 19άρες ζάντες αλουμινίου, το ιδιαίτερο γαλάζιο χρώμα των φωτογραφιών, τα σπόιλερ εμπρός και πίσω, τα σκαλοπάτια εισόδου από ανοξείδωτο ατσάλι, τις ράγες οροφής σε μαύρο-ασημί χρώμα, τα φώτα ημέρας LED και το σκληρό κάλυμμα της καρότσας που κλειδώνει με τηλεχειρισμό.

Στο εσωτερικό, δερμάτινες επενδύσεις καλύπτουν τα καθίσματα, το τιμόνι και το υποβραχιόνιο, ενώ έχει τοποθετηθεί ένα νέο σύστημα Infotainment της Alpine με οθόνη αφής οκτώ ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας, ανεξάρτητη οθόνη 10,2 ιντσών στην οροφή για τη ψυχαγωγία των πίσω επιβατών, με ασύρματα ακουστικά! Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφορές καθώς ο ίδιος Twin-Turbo κινητήρας των 2,5 λίτρων με τους 163 ίππους και τα 400 Nm ροπής κινεί το Pick-Up, όμως η τιμή «καίει» αρκετά καθώς αγγίζει τα 38.500€!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!