«Ζωγράφισε» και κέρδισε ο Έλληνας (video)

Γιώργος Βαρίνος
«Ζωγράφισε» και κέρδισε ο Έλληνας (video)
Την πρώτη θέση στην κατηγορία των τετρακύλινδρων εν σειρά μοτοσικλετών κατέκτησε η ελληνική συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό Yard Built της Yamaha.

Στο το πλαίσιο του προγράμματος Yard Built, το οποίο έχει δημιουργήσει εδώ και μερικά χρόνια η Yamaha, προκηρύχθηκε διαγωνισμός ανάμεσα στους διανομείς της εταιρείας στην Ευρώπη, με στόχο την κατασκευή custom προτάσεων από τη γκάμα των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η δημιουργία του Πέτρου Χατζηροδέλη με την ονομασία The Missing Piece, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των τετρακύλινδρων εν σειρά custom. Η ελληνική συμμετοχή είναι μια αναβίωση αγωνιστικής μοτοσικλέτας της δεκαετίας του ’70, μια πραγματική café racer.

Αισθητικά σχεδόν τίποτα δεν θυμίζει μοτοσικλέτα της νέας χιλιετίας σε αυτό το XJR 1300, ωστόσο η λειτουργικότητα, οι επιδόσεις και η οδική συμπεριφορά είναι απόλυτα σύγχρονες. Πανέμορφη, προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια και με περιφερειακά πολύ υψηλής ποιότητας, όπως οι αναρτήσεις της Ohlins, η The Missing Piece του Χατζηροδέλη και της εταιρείας του Jigsaw Custom Motorcycles, απέσπασε 3.503 ψήφους και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της.

Πλέον, μαζί με τις υπόλοιπες νικήτριες του διαγωνισμού, η ελληνική συμμετοχή θα ταξιδέψει στην έκθεση Bike Shed Show που αφορά custom μοτοσικλέτες και θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι και στο Λονδίνο 16-17 Απριλίου και 28-29 Μαΐου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!