Ραϊκόνεν: «Βελτίωση στην αξιοπιστία»

Νίκος Τσιώκος
Ραϊκόνεν: «Βελτίωση στην αξιοπιστία»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι η Ferrari έχει δουλειά ακόμα να κάνει για να βελτιωθεί η αξιοπιστία του μονοθεσίου τους, το οποίο είναι ανταγωνιστικό.

Πέρα από τις δύο παρουσίες στο βάθρο, η Ferrari έχει μετρήσει και μία εγκατάλειψη και μία μη εκκίνηση στους πρώτους αγώνες της σεζόν σε Αυστραλία και Μπαχρέιν. Έτσι, ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε πως χρειάζεται να γίνει δουλειά στον τομέα της αξιοπιστίας, ώστε η Scuderia να βελτιωθεί και να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια της σεζόν.

«Είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά δεν είναι το ιδανικό για την ομάδα να τερματίζει μόνο ένα μονοθέσιο στον αγώνα. Σε αυτό το άθλημα πάντα πρέπει να πιέζουμε στο όριο και κάποιες φορές τα πράγματα πάνε στραβά. Δεν είναι αυτό που θέλουμε, όμως είναι μέρος των αγώνων.

Ξέρουμε ότι το μονοθέσιο είναι αρκετά καλό, αλλά έχουμε βασικά πράγματα να βελτιώσουμε. Ποτέ δε θες να έχεις εγκατάλειψη, κοστίζει βαθμούς και στους οδηγούς και στις ομάδες. Είναι ένα δυστυχές μέρος του παιχνιδιού», ανέφερε ο Iceman, που εγκατέλειψε στην πρεμιέρα και τερμάτισε δεύτερος στο Σακχίρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!